Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Značky inline korčúľ

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Podľa štatistík porovnávačov tovaru patria medzi najobľúbenejšie inline korčule značky Tempish, Phantom, K2, Acra, Fila, Worker a Botas. V rebríčku hrá prím predovšetkým značka Tempish. Treba si ale uvedomiť, že tieto rebríčky nemusia reflektovať kvalitu korčúľ, ale skôr ich masovú obľubu vďaka cene a fungovaniu e-shopov.

Medzi kvalitné korčule môžeme zaradiť určite aj značky Rollerblade, Head, Powerslide a medzi popredných svetových výrobcov sa radí aj kultová značka ľadových korčúľ Bauer.

Rollerblade a K2 - tradičné značky in-line korčúľ

Rollerblade je pravdepodobne najstaršia firma na svete, ktorá sa špecializuje na výrobu inline korčúľ. Dbá predovšetkým na pohodlie a dizajn, má asi tridsaťročnú históriu. Ich patentom je systém uťahovania korčúľ TFS, ktorý je veľmi obľúbený.

K2 je slávny americký výrobca lyží s takmer päťdesiatročnou tradíciou. Vyrába aj inline korčule, obľúbené aj na slovenskom trhu.

Najobľúbenejší je Tempish

Tempish je značka zameraná predovšetkým na inline korčule a špecializácie je poznať v množstve modelov aj ich veľmi dobrej kvalite.

Inline korčule Worker pre dospelých

Medzi najobľúbenejšie fitness inline korčule podľa porovnávačov tovaru patria WORKER Twister s ľahkým hliníkovým podvozkom. Ten je spolu so systémom AVS (Anti Vibration System) zárukou veľmi kvalitnej a pohodlnej jazdy.

Vnútorná topánka Memory Fit si pamätá vašu nohu a dokáže jej topánku prispôsobiť čo najkomfortnejšej jazde. Podľa recenzií sú vyhovujúce pre začiatočníkov. Je to naozaj veľmi pohodlná topánka aj na dlhšie trate s ľahkým a pevným zapínaním.

Zdieľajte článok



Odporúčame inline korčule






Ďalšie novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky