Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Flaeming Skate - Mekka inline korčuľovania v Nemecku

Flaeming Skate - Mekka inline korčuľovania v Nemecku

Chcete si na inlajnoch poriadne zajazdiť? Potom si zájdite do Nemecka preskúmať stovky kilometrov stezok v rámci okruhov Flaeming Skate.

Trasy Flaeming Skate nájdete južne od Berlína. Je to niekoľko okruhov v celkovej dĺžke okolo 230 kilometrov. Len si to predstavte, takmer 230 kilometrov 2 až 3 metre širokých trás z kvalitného asfaltu pre kolesá a inline korčule.

Základnou trasou je okruh č. 1 (RK 1), ktorý pretína krásnu krajinu Dolného Flaminga a míňa mesta ako Jüterbog a Luckenwalde. Sú tu úseky pre začiatočníkov aj veľmi zdatných korčuliarov. Či už patríte do ktorejkoľvek skupiny, nezabudnite na chrániče a prilbu. K bezpečnej jazde na korčuliach patrí neodmysliteľne.

Pre začiatočníkov je určený okruh č. 2 (RK 2), 12 kilometrov roviny okolo mestečka Luckenwalde. Najbližšie Luckenwalde je kúpalisko.

Korčuliarska aréna v Jüterbogu

V rámci okruhu č. 3 môžete navštíviť modernu skate arénu Jüterbog. Tu si rozhodne prídu na svoje aj vrcholoví športovci. V tejto novej aréne sa konalo v roku 2005 majstrovstvá Európy v rýchlokorčuľovaní. Samotná trasa č. 3 meria 11 km a je plná historických pamiatok a zastavenie.

Náročnejší je okruh č. 4 (RK 4 - dĺžka 45 km), ktorý bol dokončený v polovici roka 2005. Trasa leží tiež v blízkosti skate arény v Jüterbog a je ideálnym tréningom pre vytrvalostných korčuliarov.

Jeden z novších okruhov vedie z obce Fröhden cez Schlenzer až do obce Wahlsdorf. Táto trasa rozčleňuje okruh č. 1 (RK 1) na okruh č. 5 a č. 6 (RK 5 a RK 6), čím vytvára určitú alternatívu k dlhším a náročnejším okruhom. Vzhľadom na to, že táto lesy a poli obklopená trasa vedie cez návrší pri obci Schlenzer, stáva sa obľúbeným cieľom zdatnejších korčuliarov, ktorí uprednostňujú členitejši a náročnejší terén.

Podrobné informácie nájdete na oficiálnom webe Flaeming Skate tu.

Zdieľajte článok



Odporúčame inline korčule






Ďalšie novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky