Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Recenzie inline korčúľ, inline korčule recenzie

In line korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré in-line  korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie korčúl od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Inline korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Nastaviteľné korčule 3v1 WORKER Juando

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2018)

Rýchle objednanie z pohodlia domova Doručenie až na adresu Kvalita tovaru Profesionálne vybavenie objednávky Informovanosť o stave objednávky Informovanosť o tom, kedy bude doručený tovar



Recenzia Kolieskové korčule WORKER G-FORCE

korčule som si vybrala na základe popisu výrobcu a páčili sa mi aj na fotke

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2011)

kolieskové korčule by som odporučila aj úplným začiatočníkom spĺňa moje požiadavky

topánka korčúľ je dosť široká, takže nesadne úplne na nohu aj keď veľkosť mi dokonale sedí, preto sú potrebné hrubšie ponožky



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som nadmieru spokojná o odporúčam ich každému

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2013)

dobrá cena super korčuľovanie



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastaviteľnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2017)

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastavitelnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Condor

Korčule som vyberala podľa ceny nakoľko išlo o prvé korčule pre dcérku. Je s nimi veľmi spokojná. Vozí sa každý deň. Dá sa na nich upraviť dlžka čo je veľké plus. Produkt môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2015)

dobrá cena kvalitný produkt za tie peniaze

žiadne



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Vyššia trieda inline korčúľ (hliníkový podvozok, kolieska 90mm, tvrdosť 92A) za skvelú cenu nižšej triedy. Kolieska sú väčšie než pri klasike, na čo si treba spočiatku zvyknúť, preto ich neodporúčam pre začiatočníkov, ale väčšie kolieska napokon poskytujú väčšiu radosť z jazdy.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.09.2014)

vynikajúci pomer cena/kvalita vhodné pre pokročilejších korčuliarov väčšie kolieska = vyššia rýchlosť = väčšia radosť z jazdy prekrytie šnurovania patentom na suchý zips bez rozlíšenia dámskej a pánskej topánky - výhodné pre tie dámy, ktorým viac sedí štýl viazania/dizajnu/upevnenia pánskej topánky dizajn vzadu úchyty pre jednoduché prenášanie

upínacia páska nad členkom sa pri zaťahovaní nezasúva do vnútorného krytého priestoru v korčuli, ale vystáva von a môže sa o niečo zachytiť, resp. sa niečo môže zachytiť o ňu ťažšie sa do nich obúva



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule hodnotím veľmi pozitívne, dcérka je z nich nadšená, nehlučné kolieska, výborné zapínanie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-krásna farba -tiché, kvalitné kolieska -nastaviteľná veľkosť, čiže sa dajú používať viac rokov -výborná cena a aj celková kvalita korčúľ

žiadne



Recenzia Dámske kolieskové korčule Fila Primo LX-W

super korcule

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

S produktom som spokojná, dobre sa mi korčuluje, pri nákupe som si nevšimla veľkosť koliečok, sú väčšie, ako som bola zvyknutá, ale je to len o zvyku, dobre sa na nich karuje a aj jazdí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2010)

dobrá kvalita rýchlosť sú super



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

super cena i produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

su super

nic



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Korčule sú ľahké, jednoducho a rýchlo za zapínajú. Majú nastaviteľné veľkosti. Som s nimi veľmi spokojná a odporúčam iným zákazníkom :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2014)

-vzhľad -sú pohodlné -nikde netlačia ani po dlhšom korčuľovaní -možnosť nastavenia veľkostí



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

V porovnaní s iným internetovými obchodmi boli tieto najlacnejšie, na základe recenzií som sa rozhodla kúpiť tieto. Korčule sú rýchle a dobré zatiaľ nič negatívne som nezistila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2014)

výborne sedia, dôležité je, si kúpiť vždy o číslo väčšie ako normálne nosíte, rýchle korčuľovanie

Trošku väčšie kolieska než na aké som bola zvyknutá takže trošku ťažšia stabilita ale rýchlo sa do toho dostanete



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Chcela som kúpiť pre syna kolieskové korčule. Vedela som, že korčule Worker budú kvalitné, lebo pre dcéru som tu kupovala nedávno podobné. Myslela som, že tie nože na ľad nevyužijeme a kúpime v zime ďalšie korčule. Cenovo by to bola aj tak výhodná kúpa. Bola som však milo prekvapená kvalitou korčúľ a jednoduchou výmenou nožov za kolieska. Na zimu ďalšie korčule kupovať nebudeme a využijeme tieto. Spodok korčúľ je z veľmi kvalitného a pevného materiálu. Kolieska sú tiež vo výbornej kvalite. Topánka je pevná a bezpečne drží nohu. Je vhodná i na ľad. Nedá sa porovnať s bežne predávanými detskými korčuľami, pri ktorých sa zvyčajne vnútro topánky vyberá von pri vyzúvaní a nie je pevné. Cenovo je to naozaj výhodná kúpa. Mám za jednu cenu korčule, ktoré využijeme celoročne . Tým, že sa dá topánka zväčšiť o niekoľko čísiel, využijeme korčule dokonca niekoľko rokov, čo je obrovská výhoda. Kvalita výrobku prevyšuje cenu. Čo sa týka jazdných vlastností, tie sú porovnateľné s korčuľami pre dospelých. Zatiaľ sme vyskúšali iba kolieska. Korčule sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2014)

- kvalita - cena - jednoduchá výmena koliesok za nože na ľad



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Tento druh som si zvolila, lebo patrili medzi pár druhov, ktoré sme si s dcérou už dávnejšie vybrali. Rozhodli sme sa konečne pre tento typ, lebo boli predávané z väčšou zľavou a tá rozhodla. Pri ponúkanej cene a kvalite to bola veľmi dobrá kúpa.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2015)

Dcére sa veľmi páčili kolieskové korčule. Mali vhodnú farbu. Dobrá cena, nakoľko som ich kúpila s väčšou zľavou. Kvalita dobrá. Pohodlné a dobre fixujú členky. Pozitívne hodnotím zapínanie na šnúrky a suchý zips. Je to predpoklad dlhšej životnosti.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bola to len náhoda s použivanim som spokojná ano odporúčam

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

na nohe sedia perfektne a veľmi ľahko sa na nich korčuľuje



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Výborné korčule pre deti a myslím, že aj pre dospelých. S korčuľami sme veľmi spokojní, ako aj s kvalitou, tak aj s cenou. Odporúčam všetkým, ktorí hľdajú kvalitné korčule pre rekreačné využitie za rozumnú cenu. Deti si ich patrične užívajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

kvalita výrobku dostupnosť tovaru a rýchle dodanie výborná cena

nič



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Paris

Odporúčam každému, kto rád korčuluje a uprednostňuje kvalitné, moderné a trendové štlýly. Produkt má rôzne prednosti oproti inej nemenovanej značke,ktorú máme doma okrem Workeru Paris, podvozok má tichší zvuk, bezpečnost. uzamykatelnú pracku a lahší -jemnejší pocit z jazdy...takže zatial spokojná...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2012)

slušná kvalita vypracovaný dizajn zvýhodnená cena



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Korčule som kúpila pre moju 5 ročnú dcérku. Jedny sme už predtým mali, ale kolieska boli strašne tvrdé, takže korčuľovanie bolo utrpenie. Odkedy máme tieto, veľmi si ich malá chválli, a ako ona hovorí idú samé. Sme s nimi veľmi spokojné. Odporúčala by som ich každému, lebo na trhu sú všeliaké trápne akože korčule v ktorých noha trpí. tieto sú pohodlné, nikde netlačia a môžeme si na nich veľkosť posúvať, takže to je investícia minimálne na tri roky. naozaj vrelo odporúčam. Až som začala sama uvažovať, že si také tiež obstarám sama.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2010)

najdôležitejšie prednosti týchto korčúľ sú asi v odpružených kolieskach. idú ľahúčko a potichu ďalšou výhodou je nastaviteľná veľkosť



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marcola

Detské korčule, s ktorými sa jednoducho manipuluje, dieťa si ich zvláda obuť aj samé. Nastavenie veľkosti je jednoduché. Jediné, čo ma vždy na takýchto korčuliach rozčuľuje je, že tam nie je pri nastavovaní konkrétna veľkosť, ale písmená A - D. Tak sa musím vždy po čase ísť pozrieť na krabicu, aby som vedela akej veľkosti som kúpila korčule. Už v minulosti sme kupovali kolieskové aj ľadové korčule pre deti v insportline, s ktorými sme boli spokojní, tak sme aj tento krát automaticky nakúpili v tomto obchode. Zatiaľ sme ich neskúšali na ľade, dcéra ich dostala pod stromček, tak uvidíme, ako sa jej na nich bude korčuľovať.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Dizajn, možnosť vymeniť ľadový nôž za kolieska (poteší tých, ktorí nemajú veľa priestoru na skladovanie), jednoduchosť nastavovania veľkostí a obúvania.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Chcela som nové kolieskove korcule a tak som sadla za pocitac a surfovala po internete. Hladala som kvalitne in-line korcule ruzovo-bielej farby, ktoré by boli za dobrú cenu a boli by kvalitné. A nasla som Váš internetovy obchod, v ktorom ste ponukali korcule presne podla mojich predstav. Velmi som sa potesila, ked som zistila, ze spominane korucle sú este v zlave. Tak som nevahala a hend som si ich objednala. Korcule mi prisli velmi rychlo, uz za 2 dni od odoslania objednavky. Je to pre Vas obchod velke plus. Tovar som prebrala neposkodeny. S radostou som si rozbalila velku krabicu, v ktorej ma cakali krasne ruzovo-biele korcule :)) Hned v ten den som korcule vyskusala a som s nimi velmi spokojna. Niet co dodat. Vas internetovy obchod i kamenny odporucam kazdemu znamemu i rodine.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2010)

jednoduchá objednávka tovaru cez internet rýchly a bezpecny dovoz tovaru radost z tovaru :))



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bolo pre mna výhodné touto formou si vybrať ttovar, ponuka je prehladná vidíte hneď cenové relácie dostanete to čo si objednáta ďakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Kolieskové korčule značky WORKER som kúpila dcére k narodeninám, zaujal ma vzhľad, to, že sa dajú rozťahovať, samozrejme kvalitná značka a napokon aj cena, pretože boli v akcii a dá sa povedať za super cenu. S tovarom som nadmieru spokojná, korčule su pevné, vidno, že kvalita je na úrovni a že si moja dcérka pri korčulovaní príde na svoje a že jej nôžky nebudú trpieť ako to býva pri iných nekvalitných korčuliach. Tovar by som odporučila komukoľvek a hlavne deťom, pretože sú vhodné ako pre dievčatá, tak aj pre chlapcov, dajú sa roztiahnúť a tým ich dieťa môže dlhšie používať.Nemám viac čo dodať, môžem len smelo tento tovar odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita značka



Zdieľajte článok


Odporúčame inline korčule






Novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky