Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Recenzie inline korčúľ, inline korčule recenzie

In line korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré in-line  korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie korčúl od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Inline korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

bolo pre mna výhodné touto formou si vybrať ttovar, ponuka je prehladná vidíte hneď cenové relácie dostanete to čo si objednáta ďakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule hodnotím veľmi pozitívne, dcérka je z nich nadšená, nehlučné kolieska, výborné zapínanie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-krásna farba -tiché, kvalitné kolieska -nastaviteľná veľkosť, čiže sa dajú používať viac rokov -výborná cena a aj celková kvalita korčúľ

žiadne



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

Korčule sú vynikajúce, už odskúšané, sú ľahké, dobre sedia na nohe, aj pre začiatočníkov, ľahko sa obúvajú a zapínajú, kolieska sú dostatočne tvrdé a nie sú hlučné, korčule sú celkovo veľmi pekné

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2012)

vnútorná topánka je vyberateľná a môže sa prať ľahké korčule pekné farby ako na obrázku dobrý pomer kvality a ceny darček dvd

nič



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Výborné korčule pre deti a myslím, že aj pre dospelých. S korčuľami sme veľmi spokojní, ako aj s kvalitou, tak aj s cenou. Odporúčam všetkým, ktorí hľdajú kvalitné korčule pre rekreačné využitie za rozumnú cenu. Deti si ich patrične užívajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

kvalita výrobku dostupnosť tovaru a rýchle dodanie výborná cena

nič



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

ako začiatočník som pozerala hlavne na cenu tovaru a potom som porovnával s inými produktami - som veľmi spokojná, tento produkt som doporučila aj iným a zároveň som ho objednala aj pre sestru, ktorá je taktiež spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2009)

dobrá cena, dobrý tovar



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Korčule sú ľahké, jednoducho a rýchlo za zapínajú. Majú nastaviteľné veľkosti. Som s nimi veľmi spokojná a odporúčam iným zákazníkom :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2014)

-vzhľad -sú pohodlné -nikde netlačia ani po dlhšom korčuľovaní -možnosť nastavenia veľkostí



Recenzia Nastaviteľné korčule 3v1 WORKER Juando

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2018)

Rýchle objednanie z pohodlia domova Doručenie až na adresu Kvalita tovaru Profesionálne vybavenie objednávky Informovanosť o stave objednávky Informovanosť o tom, kedy bude doručený tovar



Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Korčule som kúpila pre moju 5 ročnú dcérku. Jedny sme už predtým mali, ale kolieska boli strašne tvrdé, takže korčuľovanie bolo utrpenie. Odkedy máme tieto, veľmi si ich malá chválli, a ako ona hovorí idú samé. Sme s nimi veľmi spokojné. Odporúčala by som ich každému, lebo na trhu sú všeliaké trápne akože korčule v ktorých noha trpí. tieto sú pohodlné, nikde netlačia a môžeme si na nich veľkosť posúvať, takže to je investícia minimálne na tri roky. naozaj vrelo odporúčam. Až som začala sama uvažovať, že si také tiež obstarám sama.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2010)

najdôležitejšie prednosti týchto korčúľ sú asi v odpružených kolieskach. idú ľahúčko a potichu ďalšou výhodou je nastaviteľná veľkosť



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Vyššia trieda inline korčúľ (hliníkový podvozok, kolieska 90mm, tvrdosť 92A) za skvelú cenu nižšej triedy. Kolieska sú väčšie než pri klasike, na čo si treba spočiatku zvyknúť, preto ich neodporúčam pre začiatočníkov, ale väčšie kolieska napokon poskytujú väčšiu radosť z jazdy.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.09.2014)

vynikajúci pomer cena/kvalita vhodné pre pokročilejších korčuliarov väčšie kolieska = vyššia rýchlosť = väčšia radosť z jazdy prekrytie šnurovania patentom na suchý zips bez rozlíšenia dámskej a pánskej topánky - výhodné pre tie dámy, ktorým viac sedí štýl viazania/dizajnu/upevnenia pánskej topánky dizajn vzadu úchyty pre jednoduché prenášanie

upínacia páska nad členkom sa pri zaťahovaní nezasúva do vnútorného krytého priestoru v korčuli, ale vystáva von a môže sa o niečo zachytiť, resp. sa niečo môže zachytiť o ňu ťažšie sa do nich obúva



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

som velmi spokojný z dopravou a z výrobkom. to CD mi velmi pomohlo nakoľko som už 6 rokov nestál na korčuliach. sú velmi pohodlné a keď som zbadal cenu tak som ich hneď objednal. preto ich odporúčam či už začiatočníkom alebo aj mierne pokročilým korčuliarom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2014)

dobrý pomer cena-kvalita

nič



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastaviteľnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2017)

korčule sú pohodlné, ľahké, výhodou je ich variabilná nastavitelnosť topánky, kolieska sú tiché, som spokojná



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Condor

Korčule som vyberala podľa ceny nakoľko išlo o prvé korčule pre dcérku. Je s nimi veľmi spokojná. Vozí sa každý deň. Dá sa na nich upraviť dlžka čo je veľké plus. Produkt môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2015)

dobrá cena kvalitný produkt za tie peniaze

žiadne



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Korčule dostala dcéra na narodeniny, farebnosťou som jej ulahodila asi najviac.Korčuluje sa jej výborne,pevný členok,chváli tiež kolieska.Odporúčame tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2012)

super vzhľad super cena super korčulovanie



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Chcela som nové kolieskove korcule a tak som sadla za pocitac a surfovala po internete. Hladala som kvalitne in-line korcule ruzovo-bielej farby, ktoré by boli za dobrú cenu a boli by kvalitné. A nasla som Váš internetovy obchod, v ktorom ste ponukali korcule presne podla mojich predstav. Velmi som sa potesila, ked som zistila, ze spominane korucle sú este v zlave. Tak som nevahala a hend som si ich objednala. Korcule mi prisli velmi rychlo, uz za 2 dni od odoslania objednavky. Je to pre Vas obchod velke plus. Tovar som prebrala neposkodeny. S radostou som si rozbalila velku krabicu, v ktorej ma cakali krasne ruzovo-biele korcule :)) Hned v ten den som korcule vyskusala a som s nimi velmi spokojna. Niet co dodat. Vas internetovy obchod i kamenny odporucam kazdemu znamemu i rodine.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2010)

jednoduchá objednávka tovaru cez internet rýchly a bezpecny dovoz tovaru radost z tovaru :))



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Pre začiatočníkov za danú cenu je to, myslím si, dobrá kúpa. Priateľke sa veľmi páči farebné prevedenie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2014)

+ pevný kovový rám + pekné farebné prevedenie + nastaviteľnosť topánky + cena

- zatiaľ žiadne



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

super cena i produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

su super

nic



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

mám 6 ročnú dcéru chcela som pre ňu pekné korčule celoodpružené,ružovej farby aby boli tiché a sme s nimi véééľmi spokojné...dcéra je šťastná a ja tiež...sme s nimi maximálne spokojné!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2011)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som nadmieru spokojná o odporúčam ich každému

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2013)

dobrá cena super korčuľovanie



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Kolieskové korčule značky WORKER som kúpila dcére k narodeninám, zaujal ma vzhľad, to, že sa dajú rozťahovať, samozrejme kvalitná značka a napokon aj cena, pretože boli v akcii a dá sa povedať za super cenu. S tovarom som nadmieru spokojná, korčule su pevné, vidno, že kvalita je na úrovni a že si moja dcérka pri korčulovaní príde na svoje a že jej nôžky nebudú trpieť ako to býva pri iných nekvalitných korčuliach. Tovar by som odporučila komukoľvek a hlavne deťom, pretože sú vhodné ako pre dievčatá, tak aj pre chlapcov, dajú sa roztiahnúť a tým ich dieťa môže dlhšie používať.Nemám viac čo dodať, môžem len smelo tento tovar odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita značka



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marcola

Detské korčule, s ktorými sa jednoducho manipuluje, dieťa si ich zvláda obuť aj samé. Nastavenie veľkosti je jednoduché. Jediné, čo ma vždy na takýchto korčuliach rozčuľuje je, že tam nie je pri nastavovaní konkrétna veľkosť, ale písmená A - D. Tak sa musím vždy po čase ísť pozrieť na krabicu, aby som vedela akej veľkosti som kúpila korčule. Už v minulosti sme kupovali kolieskové aj ľadové korčule pre deti v insportline, s ktorými sme boli spokojní, tak sme aj tento krát automaticky nakúpili v tomto obchode. Zatiaľ sme ich neskúšali na ľade, dcéra ich dostala pod stromček, tak uvidíme, ako sa jej na nich bude korčuľovať.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Dizajn, možnosť vymeniť ľadový nôž za kolieska (poteší tých, ktorí nemajú veľa priestoru na skladovanie), jednoduchosť nastavovania veľkostí a obúvania.



Zdieľajte článok


Odporúčame inline korčule






Novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky