Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Recenzie inline korčúľ, inline korčule recenzie

In line korčule - recenzie zákazníkov

Ktoré in-line  korčule sa páčia ostatným? Prečítajte si recenzie korčúl od skutočných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Inline korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Kolieskové korčule WORKER DARK

Kolieskové korčule značky WORKER som kúpila dcére k narodeninám, zaujal ma vzhľad, to, že sa dajú rozťahovať, samozrejme kvalitná značka a napokon aj cena, pretože boli v akcii a dá sa povedať za super cenu. S tovarom som nadmieru spokojná, korčule su pevné, vidno, že kvalita je na úrovni a že si moja dcérka pri korčulovaní príde na svoje a že jej nôžky nebudú trpieť ako to býva pri iných nekvalitných korčuliach. Tovar by som odporučila komukoľvek a hlavne deťom, pretože sú vhodné ako pre dievčatá, tak aj pre chlapcov, dajú sa roztiahnúť a tým ich dieťa môže dlhšie používať.Nemám viac čo dodať, môžem len smelo tento tovar odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2010)

kvalita značka



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Dámske kolieskové korčule K2 Alexis 84 BOA 2022

Zatiaľ raz vyskúšané. Pohodlná, mäkká výstelka, šnurovanie boa veľmi praktické, dizajn krásny, korčuľovanie ako také pohodlné, nerovnosti cesty dosť dobre znášajú, nohy netrpia. Som s nimi zatiaľ spokojná. Veľkosť 38 sedí ako uliata. Normálne nosím obuv č. 37,5 - 38. Mám užšiu nohu a väčšie by mi lietali. Odporúčajú sa kupovať o niečo väčšie korčule ako je bežná veľkosť, ale pri týchto to neplatí (aspoň u mňa).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.06.2022)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

Pre začiatočníkov za danú cenu je to, myslím si, dobrá kúpa. Priateľke sa veľmi páči farebné prevedenie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2014)

+ pevný kovový rám + pekné farebné prevedenie + nastaviteľnosť topánky + cena

- zatiaľ žiadne



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

korčule hodnotím veľmi pozitívne, dcérka je z nich nadšená, nehlučné kolieska, výborné zapínanie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2016)

-krásna farba -tiché, kvalitné kolieska -nastaviteľná veľkosť, čiže sa dajú používať viac rokov -výborná cena a aj celková kvalita korčúľ

žiadne



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Gina

Korčule sú vynikajúce, už odskúšané, sú ľahké, dobre sedia na nohe, aj pre začiatočníkov, ľahko sa obúvajú a zapínajú, kolieska sú dostatočne tvrdé a nie sú hlučné, korčule sú celkovo veľmi pekné

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2012)

vnútorná topánka je vyberateľná a môže sa prať ľahké korčule pekné farby ako na obrázku dobrý pomer kvality a ceny darček dvd

nič



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

S produktom som spokojná, dobre sa mi korčuluje, pri nákupe som si nevšimla veľkosť koliečok, sú väčšie, ako som bola zvyknutá, ale je to len o zvyku, dobre sa na nich karuje a aj jazdí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2010)

dobrá kvalita rýchlosť sú super



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Chcela som nové kolieskove korcule a tak som sadla za pocitac a surfovala po internete. Hladala som kvalitne in-line korcule ruzovo-bielej farby, ktoré by boli za dobrú cenu a boli by kvalitné. A nasla som Váš internetovy obchod, v ktorom ste ponukali korcule presne podla mojich predstav. Velmi som sa potesila, ked som zistila, ze spominane korucle sú este v zlave. Tak som nevahala a hend som si ich objednala. Korcule mi prisli velmi rychlo, uz za 2 dni od odoslania objednavky. Je to pre Vas obchod velke plus. Tovar som prebrala neposkodeny. S radostou som si rozbalila velku krabicu, v ktorej ma cakali krasne ruzovo-biele korcule :)) Hned v ten den som korcule vyskusala a som s nimi velmi spokojna. Niet co dodat. Vas internetovy obchod i kamenny odporucam kazdemu znamemu i rodine.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2010)

jednoduchá objednávka tovaru cez internet rýchly a bezpecny dovoz tovaru radost z tovaru :))



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

super cena i produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2013)

su super

nic



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Paris

Odporúčam každému, kto rád korčuluje a uprednostňuje kvalitné, moderné a trendové štlýly. Produkt má rôzne prednosti oproti inej nemenovanej značke,ktorú máme doma okrem Workeru Paris, podvozok má tichší zvuk, bezpečnost. uzamykatelnú pracku a lahší -jemnejší pocit z jazdy...takže zatial spokojná...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2012)

slušná kvalita vypracovaný dizajn zvýhodnená cena



Recenzia Dámske kolieskové korčule Fila Primo LX-W

super korcule

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

V porovnaní s iným internetovými obchodmi boli tieto najlacnejšie, na základe recenzií som sa rozhodla kúpiť tieto. Korčule sú rýchle a dobré zatiaľ nič negatívne som nezistila.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2014)

výborne sedia, dôležité je, si kúpiť vždy o číslo väčšie ako normálne nosíte, rýchle korčuľovanie

Trošku väčšie kolieska než na aké som bola zvyknutá takže trošku ťažšia stabilita ale rýchlo sa do toho dostanete



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton + tachometer

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

ako začiatočník som pozerala hlavne na cenu tovaru a potom som porovnával s inými produktami - som veľmi spokojná, tento produkt som doporučila aj iným a zároveň som ho objednala aj pre sestru, ktorá je taktiež spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2009)

dobrá cena, dobrý tovar



Recenzia Nastaviteľné korčule 3v1 WORKER Juando

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2018)

Rýchle objednanie z pohodlia domova Doručenie až na adresu Kvalita tovaru Profesionálne vybavenie objednávky Informovanosť o stave objednávky Informovanosť o tom, kedy bude doručený tovar



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Zaujala ma ich cena, lebo boli v akcii, ale si myslím, že sú kvalitou dobré a keď budem pokročilí korčuliar určite si vyberem aj korčule pre náročných... Celkovo je to dobrá web stránka, prehľadná,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.03.2010)

Ako moje prvé kolieskové korčule sú fakt super. Neviem síce porovnať s inými ale začína sa v nich dobre, mám za sebou prvé kroky a dúfam, že sa dopracujem k tomu, že si od Vás objednám časom aj exterme typ......



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

Veľmi dobré sú tie korčule. Nie sú až tak drahé, takže si ich môže dovoliť skoro každý. Taktiež majú aj krásny dizajn, proste som s nimi veľmi spokojný. Skúšal som ich a netlačila ma v nich vôbec noha, to je dalšie pozitívum, lebo mal som minule inakšie a tam ma tlačila, aj ked to bolo moje číslo. Nevŕzgajú...Kolieska sú taktiež kvalitné, doporučujem tento produkt

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.04.2012)

Sú pohodlné Lacné Dobré kolieska Kvalitné sú



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Korčule sú krásne, ľahko sa zapínajú, držia pevne nohu. Majú klasické číslovanie, je dôležité kúpiť si veľkosť o číslo väčšiu. Korčule majú veľmi veľké kolieska, preto sú rýchlejšie ako iné korčule a je ťažšie udržať rovnováhu. Odporúčam pre pokročilých korčuliarov a na dráhy určené na inline. Nie veľmi vhodné pre deti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2010)

Výborný vzhľad Výborná cena Klasické číslovanie veľkostí

Pre začiatočníkov príliš veľké kolieska.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Condor

Korčule som vyberala podľa ceny nakoľko išlo o prvé korčule pre dcérku. Je s nimi veľmi spokojná. Vozí sa každý deň. Dá sa na nich upraviť dlžka čo je veľké plus. Produkt môžem len odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.04.2015)

dobrá cena kvalitný produkt za tie peniaze

žiadne



Recenzia Dámske inline korčule Lady Spartan

Super produkt za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.06.2010)

Manželka je s týmito korčuľami veľmi spokojná, sadnú jej, sú veľmi pekné, dobre sa jej na nich išlo, nie sú hlučné, sú podľa manželky na nohe pohodlné.

Tak biele kolieska sa rýchlo zašpinia, ale dajú sa umyť, takže v pohode.



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Falcon

Vyššia trieda inline korčúľ (hliníkový podvozok, kolieska 90mm, tvrdosť 92A) za skvelú cenu nižšej triedy. Kolieska sú väčšie než pri klasike, na čo si treba spočiatku zvyknúť, preto ich neodporúčam pre začiatočníkov, ale väčšie kolieska napokon poskytujú väčšiu radosť z jazdy.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.09.2014)

vynikajúci pomer cena/kvalita vhodné pre pokročilejších korčuliarov väčšie kolieska = vyššia rýchlosť = väčšia radosť z jazdy prekrytie šnurovania patentom na suchý zips bez rozlíšenia dámskej a pánskej topánky - výhodné pre tie dámy, ktorým viac sedí štýl viazania/dizajnu/upevnenia pánskej topánky dizajn vzadu úchyty pre jednoduché prenášanie

upínacia páska nad členkom sa pri zaťahovaní nezasúva do vnútorného krytého priestoru v korčuli, ale vystáva von a môže sa o niečo zachytiť, resp. sa niečo môže zachytiť o ňu ťažšie sa do nich obúva



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Perleta

som spokojná , ak budem potrebovat další tovar , tak sa na vás obrátim , dakujem

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2013)

som spokojná



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Kolieskové korčule WORKER X-Ton

nie su to nase prve korcule WORKER nakolko sme s tymi predchadzajucimi boli spokojni tak sme juniorovi zakupili opat ,mylsim ze enmam vyhrady

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.05.2013)

dizajn ,prevedenie , cena, pomer ceny a kvality

zle sa zapina klipsa



Recenzia Kolieskové korčule WORKER K4

som velmi spokojný z dopravou a z výrobkom. to CD mi velmi pomohlo nakoľko som už 6 rokov nestál na korčuliach. sú velmi pohodlné a keď som zbadal cenu tak som ich hneď objednal. preto ich odporúčam či už začiatočníkom alebo aj mierne pokročilým korčuliarom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2014)

dobrý pomer cena-kvalita

nič



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Adriane

Korčule sú ľahké, jednoducho a rýchlo za zapínajú. Majú nastaviteľné veľkosti. Som s nimi veľmi spokojná a odporúčam iným zákazníkom :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2014)

-vzhľad -sú pohodlné -nikde netlačia ani po dlhšom korčuľovaní -možnosť nastavenia veľkostí



Recenzia Dámske kolieskové korčule WORKER ARENA

Výborné korčule pre deti a myslím, že aj pre dospelých. S korčuľami sme veľmi spokojní, ako aj s kvalitou, tak aj s cenou. Odporúčam všetkým, ktorí hľdajú kvalitné korčule pre rekreačné využitie za rozumnú cenu. Deti si ich patrične užívajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

kvalita výrobku dostupnosť tovaru a rýchle dodanie výborná cena

nič



Zdieľajte článok


Odporúčame inline korčule






Novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky