Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Mami, chcem inlajny pod stromček!

Mami, chcem inlajny pod stromček!

Majú ich všetci a budem na nich jazdiť s kamarátmi. Tiež ste to počuli? Inline korčule dnes kúpite za super ceny.

Športové potreby dominujú medzi tipmi na darčeky. Hlavne väčšie deti už  omrzeli hračky (okrem elektronických) a radosť im urobia vymakané inline korčule.

Obľúbené pre malé slečny sú nastaviteľné Kolieskové korčule WORKER Mia - tie kúpite za menej ako  30 € a v diskusiách si ich majiteľky veľmi chvália. Páči sa im vzhľad, rodičom zase nastaviteľná veľkosť (26-29 a 30-33), vďaka ktorej nemusia každý rok kupovať nové korčule.

Kolieskové korčule Worker Mia

Ďalším tipom v podobnej cenovej relácii sú Fitness kolieskové korčule WORKER Twister pre deti i dospelých (vo veľkostiach od 38 do 46). Tie už majú hliníkový podvozok a odpružené kolieska. Sú vhodné pre fitness kondičnú jazdu, ale aj pre rekreačnú a aj pre pokročilých in-line korčuliarov na rovnom a hladkom povrchu.

Kolieskové korčule WORKER Twister

A recenzie to potvrdzujú:

"Dnes som vyrazila prvýkrát na korčule, sedia perfektne, jazdia skvele. Som začiatočník, tak nemôžem porovnávať s inými korčuľami, ale určite odporučím ďalej."

Zdieľajte článok



Odporúčame inline korčule






Ďalšie novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky