Kúpiť in-line korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Inline korčule  >  Doplňte na Vianoce športovú výbavu o chrániče

Doplňte na Vianoce športovú výbavu o chrániče

Chrániče na inline korčule, skateboard, na halové športy, ale aj na lyže a motorky. To všetko môže byť užitočným a potrebným darčekom na Vianoce.

Asi to nebude úplne darček, z ktorého budú mať deti radosť. Predsa len nie sú chrániče hračkami a koľkokrát si ich deti nechcú nechať nasadiť a "hnevajú" ich.

Ale ak sú v krásnej ružovej farbe ako 6 dielny Chrániče WORKER Kinder Set, tak si ich malé slečny obľúbia. Tieto chrániče sú vhodné pre inline športy, alebo na skateboardy a kolobežky. Skladajú sa z chráničov kolien, lakťov a dlaní a majú nastaviteľné pásky na suchý zips.

Chrániče WORKER Kinder Set 6 dielny

Tip pre lyžiarov a cyklistov - chránič chrbtice vám zachráni zdravý chrbát

Ďalším tipom na praktický vianočný darček je Chránič chrbtice Spartan Shield. Ten kúpite za menej ako 40 € a za túto cenu získate pohodlný chránič chrbtice, bedrový pás na suchý zips s komfortným polstrovaním. Chránič chrbtice Spartan Shield je vhodný pre široké spektrum športov, ako je snowboarding, in-line, freeride, downhill, cyklo, lyžovanie alebo BMX.

Chránič chrbtice Spartan Shield

Tvrdený plast zaručuje maximálnu bezpečnosť pri náraze a výrazne tak znižuje riziko úrazu. Chránič chrbtice patrí k základnému bezpečnostnému vybaveniu pri väčšine adrenalínových športov.

Zdieľajte článok



Odporúčame inline korčule






Ďalšie novinky

Značky inline korčúľ

Pri výbere inline korčúľ sa môžete orientovať podľa značiek. Aké sú na trhu a ktoré sú najobľúbenejšie?

Technika jazdy na inline korčuliach

Možno ste sa už naučili na inline korčuliach obstojne jazdiť. Všetko sa dá vždy zlepšovať a inak to nie je anij pri jazde na inlajnoch.

Naučte deti jazdiť na in-line korčuliach

Jazda na in-line korčuliach je obľúbenou činnosťou mnohých detí. Najskôr je potrebné sa na nich naučiť jazdiť. Tu je pár tipov pre všetky deti a ich rodičov.

všetky novinky